Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο, σχεδιασμένες στοχευμένα με internet marketing, ωραία γραφικά και πλούσιο περιεχόμενο με σκοπό να δημιουργήσουν συναισθήματα και ενδιαφέρον σε κάθε επισκέπτη. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης (seo friendly) αλλά και την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης σε δυναμικές. Όλες οι δυναμικές ιστοσελίδες που κατασκευάζει η EASYDOT CREATIVE συνοδεύονται με εύχρηστη ιστοσελίδα διαχείρισης περιεχομένου.

Μοναδική Σχεδίαση

Κατά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ο όμορφος σχεδιασμός αποτελεί το ουσιαστικότερο κομμάτι για την παρουσία μίας εταιρείας στο internet. Στην πραγματικότητα η ιστοσελίδα είναι η online βιτρίνα μίας εταιρείας ή ενός επαγγελματία. Η ομάδα της EASYDOT CREATIVE έχει εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων με άκρως επαγγελματικό σχεδιασμό, άριστη οπτική αισθητική, εξαιρετικά εύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο με σωστή αρχιτεκτονική για την προβολή της πληροφορίας. Η ανάπτυξη των ιστοσελίδων γίνεται από το μηδέν, ώστε να μπορεί η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε πλατφόρμα αλλά και να ταιριάζει σε κάθε νέα απαίτηση.

Ιστοσελίδες για όλους

Η EASYDOT CREATIVE παρέχει υπηρεσίες στην κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι ελκυστικές και αποτελεσματικές. Ως αποτέλεσμα, κατα την κατασκευή μίας ιστοσελίδας είναι να διασφαλίσουμε ότι ενσωματώνει τη χρηστικότητα, τη λειτουργικότητα και την επίτευξη των στόχων της. Η ομάδα μας είναι άριστα εκπαιδευμένη στα δημοφιλέστερα εργαλεία για την κατασκευή ιστοσελίδων από το απλό CSS έως το εξηζητημένο HTML5. Οποιεσδήποτε και αν είναι οι απαιτήσεις σας η ομάδα μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας με την κατασκευή μιας υπέροχης και επιτυχημένης ιστοσελίδας.

Δείτε δουλειές μας

gmss logo Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας είναι ένα μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που αριθμεί πάνω από 7.000 μέλη πανελλαδικά. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 28 χρόνια.

ioth logo Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1933 απο νέους που είχαν ανεπτυγμένη την φλόγα της αγάπης προς την θάλασσα, με όραμα την ανάπτυξη των θαλασσίων αθλημάτων και την κοινωνική προσφορά. Οι πρώτες εγκαταστάσεις του Ομίλου ήταν στο θαλάσσιο χώρο δίπλα στο Αλλατίνη.

ΑΠΘ Τμήμα Γεωπονίας

ΑΠΘ Τμήμα Γεωπονίας

Για το τμήμα Γεωπονίας κατασκευάσαμε custom ιστοσελίδα στα μέτρα και τις απαιτήσεις τους. Σύστημα διαχείρισης μαθημάτων με διδακτικές μονάδες. Διαχείριση καθηγητών με προσωπικές σελίδες. Δυνατότητα δημιουργίας φορμών για την δήλωση μαθημάτων, μεταπτυχιακών κτλ.

iPadonHands κατασκευή ιστοσελίδων

Καλέστε μας σήμερα στο 2313 00 1930
ή στείλτε μας email στο info@easydot.gr

Οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν μέχρι τώρα στην κατασκευή ιστοσελίδων τους

Ιστοσελίδα με το μήνα

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, επιλέξτε το πακέτο που επιθυμείτε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

  Επιλέξτε πακέτο:


  * Πατώντας αποστολή δεν υπάρχει υποχρεώση αγοράς.

  Ιστοσελίδα αγορά

  Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, επιλέξτε το πακέτο που επιθυμείτε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

   Επιλέξτε πακέτο:


   * Πατώντας αποστολή δεν υπάρχει υποχρεώση αγοράς.