Custom made

Τι κάνουμε

Custom made είναι η ιστοσελίδα που κατασκευάζεται ακριβώς στα μέτρα του πελάτη. Αυτό που κάνουμε στην EASYDOT CREATIVE είναι να καταγράψουμε τις απαιτήσεις σας και βάσει της εμπειρίας μας να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα όπως ακριβώς θα έκανε ένας καλός ράφτης με το κοστούμι σας.

Αυτό που προσφέρουμε με μία custom made κατασκευή είναι η αφαίρεση της ανάγκης να προσαρμοστείτε εσείς στα μέτρα της ιστοσελίδας σας και να κάνετε εκπτώσεις στις απαιτήσεις σας, σε αντίθεση με την κατασκευή ιστοσελίδας με έτοιμο CMS.

Άρα αυτό που τελικά μένει σε εσάς είναι μια ιστοσελίδα η οποία προσφέρει αυτό ακριβώς που θέλετε εσείς, με την ευκολία που χρειάζεται αλλά και την απαραίτητη ποιότητα για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες σας θα μείνουν ευχαριστημένοι όπως κι εσείς με εμάς.

icon 5 Custom made

Εργαλειοθήκη

Λοιπόν, η εργαλειοθήκη μας είναι γεμάτη με τεχνολογίες οι οποίες στην Ελλάδα δύσκολα τις βρίσκεις. Δουλεύουμε το απίστευτα γρήγορο framework PhalconPHP για να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες οι οποίες είναι γρηγορότερες από την παραδοσιακή PHP.

Χτίζουμε μία custom made πλατφόρμα επάνω στην PHP 7.4, χρησιμοποιούμε jQuery, CSS, HTML 5, Ajax, mySQL. Δεν δημιουργούμε απλά ιστοσελίδες αλλά πλατφόρμες οι οποίες μπορούν να στηρίξουν και τον ποιο απαιτητικό πελάτη.

ipad Custom made
macbook Custom made
icon 7 Custom made

Εμπειρία

Από το 2008 γράφουμε χιλιάδες γραμμές κώδικα κάθε χρόνο. Έχουμε αποκτήσει εμπειρία όχι μόνο στο να δημιουργούμε μία σωστή ιστοσελίδα όσο και το να μπορούμε να επιλύουμε τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

01

Τεχνολογία

Εξελισσόμαστε κάθε μέρα και δημιουργούμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Στόχος μας να είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

02

Καινοτομία

Σκοπός μας είναι κάθε μας δημιουργία να φέρνει κάτι καινούριο σε οποιονδήποτε τομέα κι αν απευθυνόμαστε.

03

Πάθος

Εκτός του ότι το έχουμε σπουδάσει αυτό που κάνουμε, το ζούμε καθημερινά και σκοπός μας είναι να το ζήσετε κι εσείς.

icon 6 Custom made

Δημιουργικότητα

Ξεκινάμε πάντοτε σκεπτόμενοι έξω από το κουτί. Βαδίζουμε εκεί που ο δικός σας πελάτης νιώθει οικειότητα και τον φέρνουμε στην πόρτα σας γιατί η δημιουργικότητα που έλαβε του έμεινε χαραγμένη όπως θα μείνουν και οι υπηρεσίες σας. Γι’ αυτό και μία custom made ιστοσελίδα είναι απαραίτητη στην προσέλκυση του πελάτη.

iPhoneX Custom made
gmss logo Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας είναι ένα μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που αριθμεί πάνω από 7.000 μέλη πανελλαδικά. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 28 χρόνια.

ioth logo Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1933 απο νέους που είχαν ανεπτυγμένη την φλόγα της αγάπης προς την θάλασσα, με όραμα την ανάπτυξη των θαλασσίων αθλημάτων και την κοινωνική προσφορά. Οι πρώτες εγκαταστάσεις του Ομίλου ήταν στο θαλάσσιο χώρο δίπλα στο Αλλατίνη.

ΑΠΘ Τμήμα Γεωπονίας

ΑΠΘ Τμήμα Γεωπονίας

Για το τμήμα Γεωπονίας κατασκευάσαμε custom ιστοσελίδα στα μέτρα και τις απαιτήσεις τους. Σύστημα διαχείρισης μαθημάτων με διδακτικές μονάδες. Διαχείριση καθηγητών με προσωπικές σελίδες. Δυνατότητα δημιουργίας φορμών για την δήλωση μαθημάτων, μεταπτυχιακών κτλ.

agrofor logo ΑΠΘ Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος

ΑΠΘ Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος

Βασικός πυλώνας της δημιουργίας μίας ιστοσελίδας από την EASYDOT CREATIVE είναι η απλότητα στην διαχείρισή της ακόμη και από άτομα που δεν έχουν σχετική εμπειρία με το αντικείμενο.

brentas logo Μπρέντας ΙΚΕ

Μπρέντας ΙΚΕ

Custom κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρία του κ. Μπρέντα Μιχάλη. Οι αυξημένες απαιτήσεις μας οδήγησαν σε αυτήν την επιλογή καθώς και η υψηλή ταχύτητα που είναι απαραίτητη.

activekids screen Activekids

Activekids

Μία custom κατασκευή ιστοσελίδας με θέμα το παιδί και την παιδική διατροφή για τον Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη.

Δυνατότητες

Ουσιαστικά σε μία custom made κατασκευή μιλάμε για άπειρες. Οι δυνατότητες σταματούν εκεί που σταματούν και οι απαιτήσεις σας. Απλά πείτε μας τι θέλετε να δημιουργήσετε κι εμείς θα το κατασκευάσουμε για εσάς.

Έχουμε κατασκευάσει συστήματα για ραντεβού, διαχείριση αποθήκης, διαχείριση υποκαταστημάτων, έλεγχος μελών καθώς και συνδρομών μέσω των καρτών τους, διαχείριση μαθημάτων με online βαθμολογία και πολλά ακόμη