01–

Κατασκευή ιστοσελίδας

Τμήμα Γεωπονίας &

Τμήμα Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος

02–

Το εγχείρημα

Η ιστοσελίδα είναι tailor – made γραμμένη με το Framework CodeIgniter
και σε PHP5.6. Οι δυνατότητές της είναι η δημιουργία μαθημάτων ανά εξάμηνο, έτος κτλ. Προσθήκη καθηγητών στο κάθε μάθημα καθώς και διδακτικών μονάδων. Ο κάθε καθηγητής ή μέλος έχει την δική του υποσελίδα με φωτογραφία και βιογραφικό. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό ήταν η κατασκευή συστήματος για να μπορεί ο διαχειριστής να δημιουργεί φόρμες με πεδία που θα επιλέξει ο ίδιος (εισαγωγή κειμένου, dropdown λίστα, checkboxes κτλ) με έλεγχο αν έχουν συμπληρωθεί σωστά τα πεδία (π.χ. σωστό email, σωστός αριθμός τηλεφώνου με 10 ψηφία κτλ). Στο ίδιο σύστημα υπάρχει δυνατότητα εξαγωγής των εισαγωγών που γίνεται σε excel ή csv για έλεγχο από τους διαχειριστές.

ΑΠΘ Τμήμα Γεωπονίας  - agro macbookmockup 520x307 - ΑΠΘ Τμήμα Γεωπονίας
ΑΠΘ Τμήμα Γεωπονίας  - agro iPhoneMockup 520x282 - ΑΠΘ Τμήμα Γεωπονίας
03–

Δυνατότητες

  • Πλήρης διαχείριση της ιστοσελίδας
  • Εύκολη προσθήκη / επεξεργασία άρθρων, νέων, προκηρύξεων κτλ
  • Προσθήκη / επεξεργασία μαθημάτων
  • Προσθήκη / επεξεργασία καθηγητών, μελών ΔΕΠ
  • Πλήρης υποστήριξη για φόρμες. Προσθήκη / επεξεργασία πεδίων, dropdowns, ratio buttons κτλ.
  • Εξαγωγή σε excel/csv εισαγωγών από τις φόρμες
  • Σύστημα Shortcode
04–

Εκδόσεις

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην κατασκευή ενός απλοποιημένου και ευέλικτου συστήματος τόσο για την εισαγωγή των άρθρων, όσο και για την εισαγωγή των μαθημάτων, των καθηγητών αλλά και την διαχείριση στις φόρμες και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, σχεδιασμένες στοχευμένα με internet marketing, ωραία γραφικά και πλούσιο περιεχόμενο με σκοπό να δημιουργήσουν συναισθήματα και ενδιαφέρον σε κάθε επισκέπτη. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων οι οποίες είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης (seo friendly) αλλά και την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης σε δυναμικές. Όλες οι δυναμικές ιστοσελίδες που κατασκευάζει η EASYDOT CREATIVE συνοδεύονται με εύχρηστη ιστοσελίδα διαχείρησης περιεχομένου.

ΑΠΘ Τμήμα Γεωπονίας  - agro iPadMockup 800x405 - ΑΠΘ Τμήμα Γεωπονίας
Μενού