01–

Κατασκευή ιστοσελίδας

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης

02–

Το εγχείρημα

Η ιστοσελίδα είναι tailor – made βασισμένη στην πλέον σύγχρονη τεχνολογία
PhalconPHP 3.4 και PHP7.3. Έχουμε δημιουργήσει για τον όμιλο σύστημα με κάρτες μέλους και συνδρομών. Το κάθε μέλος έχει την δική του κάρτα με barcode και εφόσον έχει τακτοποιημένες τις οφειλές του έχει τα οφέλη για εκπτώσεις σε διάφορες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με την επίδειξη της κάρτας. Η εκάστοτε επιχείρηση έχει δική της πρόσβαση στο σύστημα για έλεγχο της κάρτας βάσει του barcode. Οι συνδρομές διαχειρίζονται εύκολα από τον διαχειριστή ο οποιος μπορεί να προσθέτει περιόδους χρέωσης / χάριτος / ποσά για κάθε περιόδους.

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης  - ioth macbookmockup 520x307 - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης  - ioth iPhoneMockup 520x282 - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης
03–

Δυνατότητες

  • Πλήρης διαχείριση της ιστοσελίδας
  • Σύστημα Shortcode
  • Πλήρης υποστήριξη για κάρτες μέλους
  • Πλήρης διαχείριση συνδρομών για κάθε μέλος
  • Έλεγχος οφειλών και ειδοποίηση μέσω email
  • Έλεγχος ενεργής κάρτας από τρίτους συνεργάτες βάσει barcode
04–

Εκδόσεις

Στόχος της πλατφόρμας για τον ΙΟΘ είναι η οργάνωση των μελών καθώς και ο γρήγορος και εύκολος έλεγχος οφειλών. Από το χαρτί και τα βιβλία περάσαμε σε μία νέα εποχή ηλεκτρονικού ελέγχου ο οποίος άνοιξε νέους ορίζοντες στον όμιλο και τους συνεργάτες του.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, σχεδιασμένες στοχευμένα με internet marketing, ωραία γραφικά και πλούσιο περιεχόμενο με σκοπό να δημιουργήσουν συναισθήματα και ενδιαφέρον σε κάθε επισκέπτη. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων οι οποίες είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης (seo friendly) αλλά και την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης σε δυναμικές. Όλες οι δυναμικές ιστοσελίδες που κατασκευάζει η EASYDOT CREATIVE συνοδεύονται με εύχρηστη ιστοσελίδα διαχείρησης περιεχομένου.

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης  - ioth iPadMockup 800x405 - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Μενού