01–

Κατασκευή ιστοσελίδας

ΜΠΡΕΝΤΑΣ ΙΚΕ

02–

Το εγχείρημα

Η ομάδα της EASYDOT CREATIVE ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας
για την Μπρέντας ΙΚΕ. Η ιστοσελίδα είναι custom – made γραμμένη αποκλειστικά σε PhalconPHP για να είναι γρήγορη και εύκολη στην διαχείρισή της.

- brentaseu macbookmockup 520x307 - Μπρέντας ΙΚΕ
- brentaseu iPhoneMockup 520x282 - Μπρέντας ΙΚΕ
03–

Δυνατότητες

  • Πλήρης διαχείριση της ιστοσελίδας
  • Σύστημα Shortcode
04–

Εκδόσεις

Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε με γνώμονα την ευκολότερη πλοήγηση του επισκέπτη. Την άμεση κατανόηση του περιεχομένου αλλά και την εμφάνισή της σε όλες τις φορητές συσκευές. Φυσικά όλα αυτά απαιτούσαν να γίνει αρκετά γρήγορη και ανταγωνιστική και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε το γρηγορότερο PHP Framework.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, σχεδιασμένες στοχευμένα με internet marketing, ωραία γραφικά και πλούσιο περιεχόμενο με σκοπό να δημιουργήσουν συναισθήματα και ενδιαφέρον σε κάθε επισκέπτη. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων οι οποίες είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης (seo friendly) αλλά και την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης σε δυναμικές. Όλες οι δυναμικές ιστοσελίδες που κατασκευάζει η EASYDOT CREATIVE συνοδεύονται με εύχρηστη ιστοσελίδα διαχείρησης περιεχομένου.

- brentaseu iPadMockup 800x405 - Μπρέντας ΙΚΕ
Μενού