Η συνεργασία μας με την EASYDOT ήταν άψογη. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και από το αποτέλεσμα αλλά και από την πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση που παρέχουν. Υπάρχει μεγάλη προθυμία για την σωστή συννενόηση καθώς και την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.

Το 2018 είχα πληρώσει μεγάλη εταιρία στην Αθήνα να κατασκευάσει το eshop μου. Μετά από πολλά χρήματα που έδωσα το eshop μου έμενε παρατημένο. Βρήκα την EASYDOT και αυτό που με έκανε να συνεργαστώ μαζί τους είναι η διαβεβαίωσή τους ότι θα μιλάω με ένα άτομο το οποίο θα ξέρει τα προβλήματα και θα μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις. Πραγματικά μετά από 3 χρόνια συνεργασίας δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον Θάνο, τη Μαρία, τον Αποστόλη κτλ κτλ και να εξηγώ κάθε φορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ή τι νέο θέλω να κάνω στο eshop μου. Με ένα τηλεφώνημά μου ή ένα email γίνεται η δουλειά μου άμεσα, γρήγορα και απίστευτα οικονομικά.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Θανατόπουλος Παναγιώτης

Η συνεργασία μας με την EASYDOT ξεκίνησε επειδή έψαχνα φιλοξενία για την ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Ανέλαβαν την φιλοξενία αλλά και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας μου. Εκτός του ότι είναι ευγενέστατοι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο εξυπηρετικοί είναι. Ακόμα και Σαββατοκύριακο που χρειάστηκα βοήθεια ήταν εκεί να με εξυπηρετήσουν και πολλές φορές δεν με χρέωναν τίποτα.

patsomitis Πατσομύτης Γιώργος
Πατσομύτης Γιώργος
Δημοσιογράφος

Με την EASYDOT ξεκινήσαμε το eshop μου με συνδρομή και μετά από 6 μήνες που διαπίστωσα τον επαγγελματισμό τους αλλά και την διάθεσή τους να βοηθήσουν ώστε να αναπτυχθώ έκανα και δεύτερο eshop με σύστημα χονδρικής. Νομίζω ότι η συνεργασία μας είναι από τις καλύτερες που έχω σαν επαγγελματίας γιατί το πρώτο που κοιτάνε τα παιδιά είναι να σε βοηθήσουν.

Είχα ήδη eshop όταν επικοινώνησα με την EASYDOT και “έτρεχαν” διαφημίσεις Google. Δυστυχώς όμως έδινα χρήματα χωρίς να έχω παραγγελίες. Τα παιδιά μου διόρθωσαν την καμπάνια μου, αυξήθηκαν οι πωλήσεις μου και επειδή έμεινα ευχαριστημένος από τον επαγγελματισμό και την ευγένειά τους, τους έδωσα και την ανακατασκευή του eshop μου το οποίο έγινε καταπληκτικό και με διαφορά καλύτερο από αυτό που είχα πριν.

Γεωργίου Αντώνης

Έκλεισα το πακέτο Premium για κατασκευή eshop και μέσα σε 4 μέρες ήταν έτοιμο. Επειδή το έψαξα πολύ πριν καταλήξω σε εσάς, έχω να πω ότι η δουλειά σας είναι ολοκληρωμένη. Δεν παραδίδετε απλά ένα σύστημα και αφήνετε τον πελάτη σας να μάθει να κολυμπάει. Έχω εντυπωσιαστεί με την απίστευτη δουλειά σας, την τεχνογνωσία σας αλλά και την πολύ φιλική εξυπηρέτηση που έχετε! Μπράβο!

Θεόδωρος Π.

Τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Μου κατασκεύασαν το eshop μου σε 5 μέρες με περασμένα προϊόντα και banner και με εκπληκτικά γραφικά!

Σωτήρης Καρμπέλος

Η συνεργασία μας με την EASYDOT CREATIVE ξεκίνησε το 2014 όπου μας κατασκεύασαν τις δύο σελίδες για τα τμήματα της Σχολής Γεωπονίας. Στη συνέχεια κατασκεύασαν την σελίδα της Κοσμητείας της Σχολής Γεωπονίας και εκτός των άλλων μικρότερων έργων που έχουν υλοποιηθεί το τελευταίο ήταν με τη κατασκευή της ιστοσελίδας της Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ. Αυτό που μας έκανε να την εμπιστευτούμε σε όλα αυτά τα έργα ήταν η απλότητα χρήσης των ιστοσελίδων, η άμεση ανταπόκριση σε τεχνικά ζητήματα και η επίλυσή των καθώς και η ευγένεια τους. Σίγουρα η συνεργασία μας, όσο περνάει από το χέρι μας, θα συνεχιστεί γιατί είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

koveos Δημήτριος Κωβαίος
Κωβαίος Δημήτριος
Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας ΑΠΘ

Με την EASYDOT CREATIVE συνεργαζόμαστε από το 2014. Αποδείχτηκε ένας κορυφαίος συνεργάτης ο οποίος όχι μόνο ανέλαβε όλες τις εταιρικές ιστοσελίδες αλλά  διαχειρίζεται έκτοτε τα newsletter μας, την άπταιστη και πολύ γρήγορη φιλοξενία μας καθώς και προσφάτως την δημιουργία eLearning πλατφόρμας για τις ανάγκες της ΕΛΔΕ. Αυτό που την ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την εξέλιξη και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που παρέχουμε γιατί η EASYDOT CREATIVE φροντίζει να μας ενημερώνει για τις μελλοντικές τεχνολογίες ώστε να είμαστε πάντοτε πρωτοπόροι.

dgrigorakis Γρηγοράκης
Δρ. Γρηγοράκης Δημήτρης
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ