Είπαν για εμάς...

Περιηγηθείτε σε αυτά που είπαν για εμάς και ανακαλύψτε γιατί η EASYDOT CREATIVE είναι η καλύτερη επιλογή για τον δημιουργικό σας κόσμο!

Χαντζαρίδης Κωστής

Με την EASYDOT CREATIVE συνεργαζόμαστε από το 2015 κι έκτοτε έχουμε κάνει πολλά έργα μαζί. Η αρχή ξεκίνησε με την ανακατασκευή της ιστοσελίδας του ομίλου. Μαζί δημιουργήσαμε σύστημα καταγραφής των μελών του ομίλου με σύστημα καρτών και barcode για τον έλεγχο της πληρωμής των συνδρομών. Το 2023 εξελίξαμε το σύστημα αυτό με αυτοματισμό στο parking του ομίλου με ανάγνωση της κάρτας μέλους από ειδική κολώνα που μας κατασκεύασαν. Από τους πιο επαγγελματίες, ευγενικούς κι ευχάριστους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί.

Χαντζαρίδης Κωστής

Πρόεδρος Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης

Θανατόπουλος Παναγιώτης

Το 2018 είχα πληρώσει μεγάλη εταιρία στην Αθήνα να κατασκευάσει το eshop μου. Μετά από πολλά χρήματα που έδωσα το eshop μου έμενε παρατημένο. Βρήκα την EASYDOT και αυτό που με έκανε να συνεργαστώ μαζί τους είναι η διαβεβαίωσή τους ότι θα μιλάω με ένα άτομο το οποίο θα ξέρει τα προβλήματα και θα μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις. Πραγματικά μετά από 3 χρόνια συνεργασίας δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον Θάνο, τη Μαρία, τον Αποστόλη κτλ κτλ και να εξηγώ κάθε φορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ή τι νέο θέλω να κάνω στο eshop μου. Με ένα τηλεφώνημά μου ή ένα email γίνεται η δουλειά μου άμεσα, γρήγορα και απίστευτα οικονομικά.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Θανατόπουλος Παναγιώτης

CEO Dermis Hellas

Ψυχογυϊού Μαρία - Ελένη

Η συνεργασία μας με την EASYDOT ήταν άψογη. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και από το αποτέλεσμα αλλά και από την πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση που παρέχουν. Υπάρχει μεγάλη προθυμία για την σωστή συννενόηση καθώς και την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.

Ψυχογυϊού Μαρία - Ελένη

Thank You Clothing

Πατσομύτης Γιώργος

Η συνεργασία μας με την EASYDOT ξεκίνησε επειδή έψαχνα φιλοξενία για την ειδησεογραφική ιστοσελίδα. Ανέλαβαν την φιλοξενία αλλά και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας μου. Εκτός του ότι είναι ευγενέστατοι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο εξυπηρετικοί είναι. Ακόμα και Σαββατοκύριακο που χρειάστηκα βοήθεια ήταν εκεί να με εξυπηρετήσουν και πολλές φορές δεν με χρέωναν τίποτα.

Πατσομύτης Γιώργος

Δημοσιογράφος samos24

Καϋμάκης Νίκος

Με την EASYDOT ξεκινήσαμε το eshop μου με συνδρομή και μετά από 6 μήνες που διαπίστωσα τον επαγγελματισμό τους αλλά και την διάθεσή τους να βοηθήσουν ώστε να αναπτυχθώ έκανα και δεύτερο eshop με σύστημα χονδρικής. Νομίζω ότι η συνεργασία μας είναι από τις καλύτερες που έχω σαν επαγγελματίας γιατί το πρώτο που κοιτάνε τα παιδιά είναι να σε βοηθήσουν.

Καϋμάκης Νίκος

Ιδιοκτήτης teen rabbit

Κωβαίος Δημήτριος

Η συνεργασία μας με την EASYDOT CREATIVE ξεκίνησε το 2014 όπου μας κατασκεύασαν τις δύο σελίδες για τα τμήματα της Σχολής Γεωπονίας. Στη συνέχεια κατασκεύασαν την σελίδα της Κοσμητείας της Σχολής Γεωπονίας και εκτός των άλλων μικρότερων έργων που έχουν υλοποιηθεί το τελευταίο ήταν με τη κατασκευή της ιστοσελίδας της Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ. Αυτό που μας έκανε να την εμπιστευτούμε σε όλα αυτά τα έργα ήταν η απλότητα χρήσης των ιστοσελίδων, η άμεση ανταπόκριση σε τεχνικά ζητήματα και η επίλυσή των καθώς και η ευγένεια τους. Σίγουρα η συνεργασία μας, όσο περνάει από το χέρι μας, θα συνεχιστεί γιατί είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Κωβαίος Δημήτριος

Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας ΑΠΘ

  • Μοιραστείτε το:
Ατομικές, Καινοτόμες, Μοντέρνες, Μοναδικές, Καταπληκτικές, Εξαιρετικές, Επαγγελματικές, Διαχρονικές
Λύσεις!
Ας δημιουργησουμε κατι σημαντικο και πολυτιμο για εσας!
Contact

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Digital Marketing

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΡΓΑ

Θεσσαλονίκη

Κατσαντώνη 32, Κορδελιό, 56334
+30 2313001930

Αθήνα

Πολυκράτους, Ακαδημία Πλάτωνος, 10442
+30 2104447852

Σέρρες

Πλ. Ελευθερίας 5, Ν. Σκοπός 62044
+30 2321321791
Contact