01–

Κατασκευή eshop

Light

02–

Το εγχείρημα

Κατασκευή eshop με Prestashop για το κατάστημα Light με έδρα την Θεσσαλονίκη. Το θέμα που επιλέχθηκε καθώς και τα modules που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησης.

- light macbookmockup 520x307 - Light
- light iPhoneMockup 520x282 - Light
03–

Δυνατότητες

  • Πλήρης διαχείριση της ιστοσελίδας
  • Προσθήκη / Επεξεργασία προϊόντων
  • Αντικαταβολή με χρέωση
  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, αντικαταβολή
  • Αποστολή μέσω courier ή παραλαβή από το κατάστημα με υπολογισμό κόστους αποστολής
04–

Εκδόσεις

Μετά την κατασκευή του eshop έγινε εκπαίδευση στο προσωπικό ώστε να μπορεί να γίνεται ποιο άμεσα η διαχείριση. Εκπαιδεύτηκαν ώστε να γνωρίζουν πως να καταχωρούν ένα προϊόν σωστά, πως να κατηγοριοποιούν τα προϊόντα τους, να προσθέτουν περιόδους εκπτώσεων, να ορίζουν εκπτώσεις στα μέλη τους και να διαχειρίζονται τις παραγγελίες.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, σχεδιασμένες στοχευμένα με internet marketing, ωραία γραφικά και πλούσιο περιεχόμενο με σκοπό να δημιουργήσουν συναισθήματα και ενδιαφέρον σε κάθε επισκέπτη. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων οι οποίες είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης (seo friendly) αλλά και την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης σε δυναμικές. Όλες οι δυναμικές ιστοσελίδες που κατασκευάζει η EASYDOT CREATIVE συνοδεύονται με εύχρηστη ιστοσελίδα διαχείρησης περιεχομένου.

- light iPadMockup 800x405 - Light
Μενού