3 Ιουνίου, 2024 easydot

EASYDOT CREATIVE: Kέρδισε το βραβείο «Χρυσή Εταιρεία»

EASYDOT CREATIVE: Kέρδισε το βραβείο «Χρυσή Εταιρεία» για το 2023

Διάκριση για την EASYDOT CREATIVE στην κατηγορία Κατασκευή Ιστοσελίδων όπου της απονεμήθηκε το βραβείο «ΧΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε ότι η EASYDOT CREATIVE έλαβε το βραβείο «ΧΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην κατηγορία Κατασκευής Ιστοσελίδων!

Αυτή η αναγνώριση έρχεται ως επιβράβευση της αφοσίωσης και της δέσμευσής μας στην παροχή καινοτόμων λύσεων στον τομέα του web development, e-shop και digital marketing.

Η βράβευση αυτή δεν αποτελεί απλώς μια τιμητική διάκριση, αλλά και μια απόδειξη της σκληρής δουλειάς και του επαγγελματισμού της ομάδας μας. Από την ίδρυσή μας, η EASYDOT CREATIVE έχει ως κύριο στόχο να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Εστιάζουμε στη δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και αισθητικά άρτιων ιστοσελίδων και e-shop που όχι μόνο ενισχύουν την παρουσία των πελατών μας στο διαδίκτυο, αλλά και συμβάλλουν ουσιαστικά στην επιχειρηματική τους επιτυχία.

Η διάκριση αυτή μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και ενθουσιασμό. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια αφοσίωση και πάθος για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στον ψηφιακό κόσμο.

Η EASYDOT CREATIVE θα συνεχίσει να πρωτοπορεί και να εξελίσσεται, παραμένοντας πιστή στις αξίες της ποιότητας, της καινοτομίας και της πελατοκεντρικής προσέγγισης. Η επιτυχία αυτή είναι μόνο η αρχή και ανυπομονούμε να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερες κορυφές μαζί σας!

Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή των βραβείων ΧΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την τιμητική αυτή διάκριση!

TOP RATED COMPANY Kataskeui istoselidonTOP RATED COMPANY Kataskeui istoselidon 2

 

Διάκριση για την EASYDOT CREATIVE στην κατηγορία Κατασκευή Ιστοσελίδων όπου της απονεμήθηκε το βραβείο «ΧΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Η εταιρεία EASYDOT CREATIVE – Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι η νικήτρια του διαγωνισμού Χρυσή Εταιρεία

Δείτε το βραβείο στο www.xrysietairia.eu

 

Βραβείο Χρυσή Εταιρεία - Κατασκευή Ιστοσελίδων Easydot Creative

Βραβείο Χρυσή Εταιρεία – Κατασκευή Ιστοσελίδων Easydot Creative

Βραβείο «Χρυσή Εταιρεία»

Σχετικά με το διαγωνισμό:

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είναι κορυφαίες εταιρείες

Η Χρυσή Εταιρεία είναι ένας διαγωνισμός που στοχεύει στην προώθηση των εταιρειών με την καλύτερη βαθμολογία. Αυτό είναι ένα βραβείο για επιχειρήσεις που βασίζονται σε πραγματικά αποτελέσματα σε ιστοσελίδες, που περιέχουν έγκυρες και αξιόπιστες κριτικές – π.χ. Facebook, Google Maps, TripAdvisor κλπ. Αφού τα συνοψίσουμε και με εις βάθος ανάλυση των δεδομένων και συγκρίνουμε τα αποτελέσματα μεταξύ της ευρύτερης δυνατής ομάδας οντοτήτων που αντιπροσωπεύουν την οικονομία μιας δεδομένης χώρας, επιλέγουμε τις εταιρείες με την καλύτερη βαθμολογία ανάλογα με την τοποθεσία και το αντικείμενο δραστηριότητάς τους. Συλλέγουμε και αναλύουμε μόνο αυτές τις αξιολογήσεις. Η κριτική επιτροπή είναι οι πελάτες.

Χρυσή Εταιρεία
Ο διαγωνισμός είναι ένα προϊόν μάρκετινγκ που διευκολύνει την προώθηση και τη δημιουργία θετικής εικόνας για τις εταιρείες με βάση τις θετικές απόψεις τους στο Διαδίκτυο. Το πλεονέκτημά μας έναντι των ανταγωνιστικών προϊόντων είναι ο τεράστιος όγκος στατιστικών δεδομένων που συλλέγονται για εταιρείες. Λέγεται ότι οι αριθμοί δεν λένε ψέματα – και αυτή είναι επίσης η υπόθεση πίσω από το έργο της Χρυσής Εταιρείας.

Η ιδέα μας είναι να υποστηρίξουμε εκείνες τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτές οι εταιρείες θα προωθηθούν στη λίστα μας, αλλά θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το λογότυπο της Χρυσής Εταιρείας στο διαφημιστικό τους υλικό. Η προώθηση στον ιστότοπo και διάκριση είναι δωρεάν. Η παραλαβή του υλικού μάρκετινγκ και το δικαίωμα χρήσης του λογότυπου είναι επιπλέον πληρωτέα, αλλά εντελώς εθελοντικά. Δεν έχει καμία επιρροή στην παρουσία στη λίστα των Βραβευθέντων. Η πιο ιερή μας αρχή είναι η αξιοπιστία. Αυτό που μας διακρίνει από τα ανταγωνιστικά έργα είναι το γεγονός ότι δεν μπορείτε απλά να αγοράσετε την Χρυσή Εταιρεία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριληφθεί στη λίστα είναι να πληρούνται τα κριτήρια για τις υπάρχουσες διαδικτυακές αξιολογήσεις μιας δεδομένης οντότητας. Για να συμμετάσχετε στην ομάδα των διακριθέντων, τουλάχιστον το 75% όλων των αξιολογήσεων πρέπει να είναι θετικές. Όλα βασίζονται στα μαθηματικά – δεν υπάρχει τρόπος να παρέμβουμε στα αποτελέσματα. Αυτοί οι κανόνες καθιστούν το έργο διαφανές και ανεξάρτητο.

Εμπιστευτείτε την EASYDOT CREATIVE για να διασφαλίσετε ότι η παρουσία σας στο διαδίκτυο θα είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και επαγγελματική.

  • Share:
Άλλα άρθρα…
, , , ,
  • Μοιραστείτε το:
Ατομικές, Καινοτόμες, Μοντέρνες, Μοναδικές, Καταπληκτικές, Εξαιρετικές, Επαγγελματικές, Διαχρονικές
Λύσεις!
Ας δημιουργησουμε κατι σημαντικο και πολυτιμο για εσας!
Contact

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Digital Marketing

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΡΓΑ

Θεσσαλονίκη

Κατσαντώνη 32, Κορδελιό, 56334
+30 2313001930

Αθήνα

Πολυκράτους, Ακαδημία Πλάτωνος, 10442
+30 2104447852

Σέρρες

Πλ. Ελευθερίας 5, Ν. Σκοπός 62044
+30 2321321791
Contact