Ποιοι είμαστε

Η EASYDOT CREATIVE ασχολείται με την σχεδιάση, ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων, με εφαρμογές και ανάπτυξη διαδικτυακών προϊόντων. H κατασκευή ιστοσελίδας είναι το πρώτο βήμα για την παρουσία μίας εταιρείας στο διαδίκτυο. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό! Μία ιστοσελίδα που είναι φιλική τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στο μάτι του χρήστη, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη! Παρέχουμε λοιπόν την δυνατότητα σε σας, την κατασκευή ιστοσελίδας, ανάλογα με τις ανάγκες σας και πάντα με γνώμονα την βελτιστοποίηση της, στις μηχανές αναζήτησης.

Πελάτες μας

Τι παρέχουμε

Κατασκευή ιστοσελίδων

κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο, στοχευμένο με target group, ωραία γραφικά και πλούσιο περιεχόμενο. Η κατασκευή ιστοσελίδας γίνεται πάντα με γνώμονα τη δημιουργία συναισθημάτων και ενδιαφέρον σε κάθε επισκέπτη.

προώθηση ιστοσελίδας

Προώθηση Ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης είναι το λεγόμενο Search Engine Optimization (SEO) – ο στόχος κάθε επιχείρησης που ετοιμάζεται να εμφανιστεί στον κόσμο του Ιnternet.

κατασκευή eshop

Κατασκευάζουμε eshop με φωτογραφίες, προϊόντα, τρόπους πληρωμής & αποστολής, όρους χρήσης έτοιμο για πωλήσεις! Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις, σας εκπαιδεύουμε εμείς για όλα και είμαστε δίπλα σας να σας βοηθήσουμε. Δείτε περισσότερα εδώ

Το παιχνίδι «Πόντος Μνήμη» που δημιούργησε η EASYDOT CREATIVE παρουσιάζεται στο OPEN TV.

Τι λένε οι πελάτες μας

LOGO

H Autofix, μία αμιγώς Ελληνική εταιρία ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 κι έγινε γνωστή μέσα από το brand LOGO και τη θρυλική LOGO Στιγμής. Το μικρό τεχνολογικό θαύμα που κολλάει έως 2 τόνους με μόλις μία σταγόνα! Από τότε έως σήμερα η LOGO Στιγμής, μαζί με την οικογένειά της, που συνεχίζει να μεγαλώνει, παραμένει πρώτη στην εμπιστοσύνη του κοινού.

Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας είναι ένα μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που αριθμεί πάνω από 7.000 μέλη πανελλαδικά. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 28 χρόνια.

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1933 απο νέους που είχαν ανεπτυγμένη την φλόγα της αγάπης προς την θάλασσα, με όραμα την ανάπτυξη των θαλασσίων αθλημάτων και την κοινωνική προσφορά. Οι πρώτες εγκαταστάσεις του Ομίλου ήταν στο θαλάσσιο χώρο δίπλα στο Αλλατίνη.

ΑΠΘ Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος

Βασικός πυλώνας της δημιουργίας μίας ιστοσελίδας από την EASYDOT CREATIVE είναι η απλότητα στην διαχείρισή της ακόμη και από άτομα που δεν έχουν σχετική εμπειρία με το αντικείμενο.

Λόγω… Διατροφής

Η ομάδα της EASYDOT CREATIVE ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας για τον Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, Κλινικό Διαιτολόγο- Διατροφολόγο,PhD.

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για την δική σας κατασκευή ιστοσελίδας