κατασκευή ιστοσελίδας - slider2 - κατασκευή ιστοσελίδαςκατασκευή ιστοσελίδας - iMac - κατασκευή ιστοσελίδαςΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Σκοπός μας είναι να κατασκευάσουμε μία ιστοσελίδα αλλά και να συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε γιατί αυτή είναι η δουλειά μας! ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ

Ποιοι είμαστε

Η EASYDOT CREATIVE ασχολείται με την σχεδιάση, ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων, με εφαρμογές και ανάπτυξη διαδικτυακών προϊόντων. H κατασκευή ιστοσελίδας είναι το πρώτο βήμα για την παρουσία μίας εταιρείας στο διαδίκτυο. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό! Μία ιστοσελίδα που είναι φιλική τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στο μάτι του χρήστη, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη! Παρέχουμε λοιπόν την δυνατότητα σε σας, την κατασκευή ιστοσελίδας, ανάλογα με τις ανάγκες σας και πάντα με γνώμονα την βελτιστοποίηση της, στις μηχανές αναζήτησης.

κατασκευή ιστοσελίδας - fbWebDesign 1 - κατασκευή ιστοσελίδας

Τι παρέχουμε

Κατασκευή ιστοσελίδων κατασκευή ιστοσελίδας - icon 1 - κατασκευή ιστοσελίδας

κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο, στοχευμένο με target group, ωραία γραφικά και πλούσιο περιεχόμενο. Η κατασκευή ιστοσελίδας γίνεται πάντα με γνώμονα τη δημιουργία συναισθημάτων και ενδιαφέρον σε κάθε επισκέπτη.

κατασκευή ιστοσελίδας - icon 4 - κατασκευή ιστοσελίδας

Προώθηση ιστοσελίδας

Προώθηση Ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης είναι το λεγόμενο Search Engine Optimization (SEO) – ο στόχος κάθε επιχείρησης που ετοιμάζεται να εμφανιστεί στον κόσμο του Ιnternet.

Προώθηση ιστοσελίδων κατασκευή ιστοσελίδας - icon 3 - κατασκευή ιστοσελίδας

Κοινωνικά δίκτυα

Η αύξηση της προώθησης διαφημίσεων μέσω του παγκόσμιου ιστού είναι χαρακτηριστικό γεγονός τα τελευταία χρόνια. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όπως το Facebook, Instagram) είναι μέρος αυτής της προώθησης.

- agrofor logo - ΑΠΘ Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος κατασκευή ιστοσελίδας - agrofor logo - κατασκευή ιστοσελίδας

ΑΠΘ Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος

Βασικός πυλώνας της δημιουργίας μίας ιστοσελίδας από την EASYDOT CREATIVE είναι η απλότητα στην διαχείρισή της ακόμη και από άτομα που δεν έχουν σχετική εμπειρία με το αντικείμενο.

- ioth logo - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης κατασκευή ιστοσελίδας - ioth logo - κατασκευή ιστοσελίδας

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1933 απο νέους που είχαν ανεπτυγμένη την φλόγα της αγάπης προς την θάλασσα, με όραμα την ανάπτυξη των θαλασσίων αθλημάτων και την κοινωνική προσφορά. Οι πρώτες εγκαταστάσεις του Ομίλου ήταν στο θαλάσσιο χώρο δίπλα στο Αλλατίνη.

- gmss logo - Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κατασκευή ιστοσελίδας - gmss logo - κατασκευή ιστοσελίδας

Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας είναι ένα μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που αριθμεί πάνω από 7.000 μέλη πανελλαδικά. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 28 χρόνια.

- dermis logo - Dermis Hellas κατασκευή ιστοσελίδας - dermis logo - κατασκευή ιστοσελίδας

Dermis Hellas

Η Dermis Hellas επικεντρώνεται στην παροχή των υψηλότερων και πιο απαιτητικών εμπορικών σημάτων και προϊόντων υαλουρονικού και αισθητικών συσκευών.

- clvse logo - CLVSE Society κατασκευή ιστοσελίδας - clvse logo - κατασκευή ιστοσελίδας

CLVSE Society

Κατασκευή eshop για μία κορυφαία βιοτεχνία ρούχων με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Τι λένε οι πελάτες μας

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για την δική σας κατασκευή ιστοσελίδας

Μενού